Home HOME PLANTSYSTEMEN CONTACT ©Plantsystems Europe
GRONDBEWERKING DIVERS NIEUWS Beeldbank OVER ONS WIEDERS FERRARI ROTOSTRAPP Download Rotostrapp parts Download Brochure Onderdelen bestellen Bij interesse graag contact opnemen Aanmelden Demo agenda

Hoge productiviteit in combinatie met nauwkeurige plantkwaliteit. Dat is de meest voorkomende reactie die je hoort van tuinders die werken met de RotoStrapp. Deze machine is gemaakt voor het planten van perspotten. Voorbeelden van gewassen zijn sla, selderij en koolraap.

De afmetingen van de geperste perspotten kan variëren van 3.6 tot 4.6cm. De minimale afstand tussen de rijen start vanaf 28cm. De machine kan planten in rechte lijn en in diamant vorm, dit om een constante en uniforme groei te garanderen.

De afstand in dezelfde rij wordt bepaald met behulp van het digitale systeem “RotostrappPlus”, variërend van 10 tot 100cm. De werkcapaciteit kan oplopen tot 8000 planten per uur.

RotoStrapp is de enige perspot plantmachine op de markt die snelheid, diepte controle en plantafstand controle combineert.

“De groentehandel belde om te vragen hoe het kwam dat de kwaliteit zo sterk verbeterd was.”